مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت تصریح کرد: طراحی برنامههای فرهنگی، تفریحی و ورزشی، بازدیدهای متنوع از مراکز علمی، تحقیقاتی نوآورانه و مکان های خاص با همکاری صمیمانه معاونت فرهنگی و دانشجویی از جمله این فعالیت ها است. همچنین تحقق منویات مقام معظم رهبری دامت برکاته، جهاد تبیین، راه اندازی قرارگاه راهیان پیشرفت، آشنایی با دستاوردهای انقلاب اسلامی و نخبگان سایر حیطه های دانش کشور از دیگر اهداف برگزاری پانزدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی است.
دکتر صادقیان از زحمات تیم گسترده علمی و اجرایی برای برگزاری پانزدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی تقدیر کرد و افزود: مراسم اختتامیه این آزمون، روز شنبه ۸ مهر ماه سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد.
دبیر اجرایی پانزدهمین المپیاد دانشجویان علوم پزشکی گفت: تمام سعی ما این است محیطی با نشاط و شاداب را برای دانشجویان حاضر در المپیاد فراهم کنیم تا آنها بتوانند علاوه بر شرکت در این رقابت علمی پژوهشی از برنامههای اجتماعی، فرهنگی، ورزشی طراحی شده هم بهرهمند شوند.
وی افزود: هماهنگیهای لازم با مرکز سنجش آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی ایران برای اجرای هرچه بهتر آزمونها، ارتقاء امنیت آزمونها و هتلینگ مناسب در مرحله اول و دوم آزمون انفرادی هم انجام شد.
وی گفت: همزمان با برگزاری آزمون، برای اوقات فراغت شرکت کنندگان در المپیاد برنامه ریزی شد تا بتوانند بیشترین بهرهبرداری را داشته باشند و به دور از اضطراب آزمون در محیطی با نشاط و شاداب به رقابت بپردازند و روحیه امید آفرینی در میان آنها تقویت شود.
انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1402070402557/%D8%A7%D8%B9%D8%B7%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B2%DB%8C%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C
وی با اشاره به برگزاری دوره های پودمانی از ابتدای فرایند المپیاد افزود: به منظور رعایت عدالت آموزشی و توانمند شدن دانشجویان سراسر کشور و حتی شهرستان های کوچک، این دوره های آموزشی برگزار شد.
دبیر اجرایی پانزدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی گفت: تغییر جدید در المپیاد امسال اینکه بعد از اختتامیه، دانشجویان از ما جدا نمیشوند و با دبیرخانه برگزاری آزمون در تعامل هستند تا پروژههای منتخب خود را اجرایی و برای تولید محصولات و خدمات، گرنت دریافت کنند.
وی بیان کرد: تیم اجرایی پانزدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی از همان نقطه آغاز این آزمون، فعالیت خود را شروع کرد و با همکاری تیم علمی، سایر همکاران معاونت آموزشی وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی ایران، برنامهریزیهای لازم برای برگزاری هرچه بهتر این رقابت علمی انجام شد و اتاقهای فکر شکل گرفت.
به گزارش ایسنا، دکتر محمد حسین صادقیان درباره پانزدهمین المپیاد دانشجویان علومپزشکی اظهار کرد: تمام تلاش تیم اجرایی پانزدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی این است که محیطی با نشاط و شاداب برای دانشجویان شرکت کننده فراهم کنند تا با افزایش روحیه مشارکت و کارتیمی برای حل مسئله و تقویت روحیه امید به آینده، آنها بتوانند به دور از استرس و اضطراب علاوه بر حضور در این رویداد علمی پژوهشی از برنامههای اجتماعی، فرهنگی، ورزشی طراحی شده در طول روزهای برگزاری المپیاد هم بهرهمند شوند.