دانشجویان و استادان ما بیش از هر چیز به آرامش نیاز دارند

مشاور وزیر علوم با بیان اینکه دانشگاه باید به ضرورت‌ها و نیازهای فوری اساتید و دانشجویان توجه کند، گفت: امروز دانشجویان و استادان ما بیش از هر چیز نیاز به فضای امن، آسوده همراه با آسایش و آرامش و روحیه بالنده دارند چرا که استاد و دانشجویان افسرده نمی‌تواند برای کشور ما کاری کند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، سیداحمدرضا خضری در آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه هنر اسلامی تبریز با ابراز خرسندی و سرفرازی از حضور در تبریز، شهر دانشمندان پرآوازه با مردمی شریف، متمدن، شاعر دوست و هنرپرور، اظهار داشت: خوشحالم که به بهانه برگزاری آیین نکوداشت زحمات و تلاش‌های برادر ارجمندم پاکزاد و برای معرفی پیربابائی همکار گرامی به عنوان سرپرست جدید دانشگاه هنر اسلامی توفیق یافتم تا در این دانشگاه پرأفتخار و زیبا حضور یابم.

وی با ابراز خوشحالی از حضور در محفل استادان ارجمند، کارکنان شریف، دانشجویان عزیز و گرانقدر و دوستان ارجمند، رؤسای دانشگاه‌های استان آذربایجان شرقی و همین‌طور رئیس دانشگاه ارومیه، معاون استاندار، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری که از راه دور و نزدیک هستم در این دانشگاه حضور پیدا کردند، افزود: دانشگاه هنر اسلامی تبریز، یکی از دانشگاه‌های پرآوازه کشور است که به موضوع مهمی می‌پردازد و ماموریتی بزرگ و قابل توجه دارد.

مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مدیرکل حوزه وزارتی و روابط عمومی اضافه کرد: در سال ۱۳۷۸ این دانشگاه برای انجام ماموریت‌هایی تأسیس شد، در واقع در ان روزگار و امروز پاسخگوی نیازهایی خاصی بود، در کشور به طور عام و در این شهر به طور خاص که گویا این است که این دانشگاه، دانشگاهی ماموریت گراست.

  تولید محتوا برای فضای مجازی در آسمون

وی با اشاره به اینکه ماموریت مهمی برعهده این دانشگاه است، ادامه داد: دانشگاه‌های دیگر از پس ماموریت دانشگاه هنر اسلامی برنمی‌آیند و چرا که نگاه این دانشگاه تخصصی است، هنر به معنای عام که به تربیت متخصصان و جوانان و استادان مورد نیاز کشور پرداخته و می‌پردازد و از امکاناتی بسیار آبرومند بهرمند است.

وی تصریح کرد: این دانشگاه از مجموعه ساختمان‌ها و ظرفیت‌ها و امکانات قابل توجهی برخوردار است؛ به گونه‌ای که به نظر بنده این دانشگاه در نوع خود یک میراث ملی است و حتی ظرفیت‌ها، استادان، دانشجویان همه در واقع یک میراث ملی هستند.

خضری خاطرنشان کرد: من به عنوان دانش‌آموز مکتب تاریخ تمدن که بیش از ۴۰ سال از عمر خودم را در این عرصه سپری کردم و بیش از ۴۲ سال است که در واقع در سایه‌سار دانشگاه تهران نفس می‌کشم، ظرفیت‌های دانشگاه هنر اسلامی تبریز را عمیقاً حس کردم‌.

وی با بیان اینکه دانشگاه هنر اسلامی تبریز دانشگاهی عظیم و سرمایه ملی است که افتخار کشور بشمار می‌رود، ادامه داد: این دانشگاه باید در مرزهای دانش و در روزآمد بودن دانش تلاش کند چراکه دانش‌های تجربی مانند هنر، دانش‌هایی روزآمدند، هر روز در حال نو شدن هستند و لحظه‌ای نیست که به دریای عظیم هنر دانش‌های جدیدی ابتکارات جدیدی و نوآوری‌های جدیدی اضافه نشود.

مشاور وزیر علوم و مدیرکل حوزه وزارتی و روابط عمومی اضافه کرد: بنابراین این دانشگاه اگر از این حرکت نوآورانه و این حرکت جهانی در مرز دانش عقب بماند در آن صورت از آن ماموریتی که بر هده او گذاشته شده است فاصله می‌گیرد.

  انتشار کلید اولیه آزمون دکتری رشته‌های علوم‌پزشکی

وی در ادامه به نقش مهم دانشگاه هنر اسلامی تبریز در ترویج هویت فرهنگی، تقویت هویت ملی و فرهنگی اشاره کرد و گفت: در همه جهان مفتخر به داشته‌های میراث ۱۰ هزار سال تمدن هستیم و این میراث در مناطق مختلف کشور از جمله آذربایجان سرفراز به فراوانی و به تنوع وجود دارد که این دانشگاه می‌تواند در حفظ این میراث، تقویت و در معرفی درست این هویت ملی نقش ایفا کرده و به گفتمان ملی منجر شود.

خضری اضافه کرد: دانشگاه هنر اسلامی باید اثرگذاری تمدنی داشته باشد، تمدن‌ها را مغز متفکر انسان‌ها به وجود آورده‌اند و مغزهای متفکر امروزی در دانشگاه هنر اسلامی تبریز وجود دارد پس می‌تواند اثرگذاری تمدنی را داشته باشد و به مرجعیت علمی کشور تبدیل شود.
وی با بیان اینکه در واقع این دانشگاه عملاً یک مرجعیت علمی کشوری است، افزود: باید در ترویج وفاق گفتمان که امروز دولت نیز به این سمت می‌رود، تلاش کند.

خضری در بخش دیگری از سخنان خود به لزوم وجود مباحث سیاسی در دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: دانشگاهی که در آن مسیر سیاسی وجود نداشته باشد و کار سیاسی به معنای واقعی صورت نگیرد دانشگاه نیست اما دانشگاه محل احزاب نیست دانشگاه میدان کشمکش‌های سیاسی نباید باشد و نباید دانشگاه قربانگاه احزابی باشد که به دنبال اهداف سیاسی خود هستند و افرادی برای دستیابی به اهداف سیاسی خود دانشگاه را قربانی کنند.

وی با بیان اینکه دانشگاه محل ترویج علم و پرورش‌ اندیشه و تربیت متخصص متعهد است، افزود: دانشگاه باید به ضرورت‌ها و نیازهای فوری اساتید و دانشجویان توجه کند و امروز دانشجویان و استادان ما بیش از هر چیز نیاز به فضای امن، آسوده همراه با آسایش و آرامش و روحیه بالنده دارند چرا که استاد و دانشجویان افسرده نمی‌تواند برای کشور ما کاری کند.

  توضیح وزارت کشور پیرامون دانشگاه ها و اتفاقات اخیر

مشاور وزیر علوم و مدیرکل حوزه وزارتی و روابط عمومی اضافه کرد: امروز در اینجا جمع شده‌ایم تا از پاکزاد به خاطر زحمات گرانسنگ‌شان تشکر کنیم و سپاس خالصانه ما بر او و بر همکاران و مدیران، بر استادان و دانشجویان باد و برای همه آرزوی شادکامی و بهروزی داریم و همچنین از پیربابایی به سبب پذیرش مسئولیت که در این شرایط‌شانه‌های خود را زیر بار مسئولیت بردند سپاسگزاریم و آرزوی توفیق داریم.

انتهای پیام

منبع: https://www.isna.ir/news/1403080906742/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%A7-%D8%A8%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D8%B1-%DA%86%DB%8C%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%D8%A2%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%B4-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%AF