رئیس آموزش فنی و حرفهای بندرانزلی با بیان اینکه این طرح با عنوان مدرسه تابستانه مهارت همزمان با سراسر کشور در این شهرستان اجرا می شود، گفت: مدرسه تابستانه مهارت طی سه ماه از پانزدهم تیرماه لغایت پانزدهم شهریورماه سال جاری برگزار می شود.
ایسنا/گیلان رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای بندرانزلی با بیان اینکه در بهار امسال ۵۴ هزار و ۲۸۹ نفر/ ساعت آموزشهای فنی و حرفهای به جامعه هدف ارائه شد، گفت: از ۱۵ تیرماه لغایت ۱۵ شهریورماه سالجاری مدرسه تابستانه مهارت برای دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ ساله برگزار می شود.
وی افزود: از این میزان ساعت آموزشی دانش آموختگان و فارغالتحصیلان دانشگاهی با ۲۵ کارآموز ثبت نام شده بالغ بر ۴۲۳۸ نفر/ساعت آموزش را دریافت کردند.
انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1402042515953/%D9%85%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D9%87-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%B2%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان بندرانزلی تاکید کرد: طبق تفاهمنامه با اداره زندانها، دوره های مهارتی برای زندانیان در حرفه های مورد تقاضای اداره زندان ها انجام می شود که در این مدت بیش از ۱۳ هزار و ۵۹۸ نفر/ساعت آموزش به این قشر در حرفههای برق، مکانیک و کشاورزی ارائه شد.
ربیعیزاد با اشاره به اینکه دورههای آموزشی و مهارت آموزی برای همه اقشار و در سنین مختلف براساس توانمندی و علاقهای که دارند اجرا میشود، تصریح کرد: دانشآموزان، دانشجویان، زنان خانهدار، شاغلین بنگاههای اقتصادی، ساکنین مناطق روستایی همچنین ساکنین سکونتگاههای غیررسمی از جمله جامعه هدف در دورههای مهارت آموزی فنی و حرفهای هستند.
ربیعی زاد در ادامه افزود: به منظور ایفای نقش موثر در هدایت شغلی و تحصیلی کودکان و نوجوانان دانش آموز با بهرهمندی از ظرفیتهای متقابل سازمانهای متولی در جهت افزایش مهارت آموزی، عدالت آموزشی، توانمندسازی اقتصادی، سرمایهگذاری علمی و توسعه کمی و کیفی خدمات به گروههای مخاطب با تاکید بر دانش آموزان کم بضاعت تفاهم نامهای بین هفت دستگاه منعقد شده است.
وی خاطرنشان کرد: این دستگاهها شامل فنی و حرفهای، کمیته امداد، تعاون، آموزش و پرورش، دانشگاه آزاد اسلامی، سازمان بسیج سازندگی همچنین صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران است.
حمید ربیعیزاد در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در بهار امسال ۵۴ هزار و ۲۸۹ نفر/ ساعت آموزشهای فنی و حرفهای به جامعه هدف از اقشار مختلف ارائه شد که این مهارتها در کارگاه های برق، مکانیک، تعمیر پکیج و کشاورزی و در ۹ حرفه تعریف میشود.
وی عنوان کرد: تلاش میشود تا دوره های مهارتی براساس نیاز جامعه و بازار کار باشد تا افراد پس از طی دوره بتوانند آموختههای خود را در راه اشتغال پایدار و کسب درآمد مورد استفاده کاربردی قرار دهند.
ربیعیزاد تاکید کرد: این دوره آموزشی در دو بخش دولتی و آموزشگاههای آزاد و برای دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ ساله و به صورت رایگان برگزار می شود و تمامی ظرفیت های آموزشی دو مرکز آموزش فنی و حرفه ای بندر انزلی و شهرک صنعتی حسن رود در سه ماهه تابستان به آموزش های مدرسه تابستانه مهارت اختصاص داده شده است.