افزایش ظرفیت ۳۰ درصدی آزمون دستیاری پنجاهم

باقری‌فرد افزود: الزام قانونی برای افزایش ظرفیت دستیاری وجود ندارد، ولی پذیرش در رشته‌های دستیاری بر اساس نیاز مناطق مختلف مطابق برنامه و تمهیدات وزارت بهداشت برای جبران کمبود پزشک متخصص در مناطق محروم و کم برخوردار انجام می‌شود. 

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، باقری‌فرد در خصوص ظرفیت پذیرش در رشته پزشکی عمومی هم یادآور شد: در سال‌ گذشته، هزار و ۶۰۰ نفر باید به ظرفیت اعلامی اضافه می‌شد که ۴۹۰ نفر هم بیشتر به ما دانشجو دادند و در سال ۱۴۰۲ هم باید هزار و ۹۲۰ نفر اضافه شود که در مجموع ۳ هزار و ۵۲۰ نفر، طبق دفترچه آزمون و مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در نظر گرفته شده است و پذیرش خواهند شد. 

انتهای پیام

منبع: https://www.isna.ir/news/1402052213325/%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B8%D8%B1%D9%81%DB%8C%D8%AA-%DB%B3%DB%B0-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%87%D9%85وی گفت: سیاست وزارت بهداشت این است که در کنار افزایش ظرفیت پزشکی عمومی، ظرفیت پذیرش در رشته‌های دستیاری را هم افزایش دهد تا صندلی خالی نماند؛ البته باید توجه داشت که کیفیت آموزش پزشکی، خط قرمز ما است. 

به گزارش ایسنا، دکتر ابوالفضل باقری‌فرد با بیان اینکه پنجاهمین آزمون دستیاری در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ برگزار شد، اظهار کرد: در هفته اول تیر ماه نتایج اولیه پنجاهمین آزمون دستیاری شامل نمره، رتبه و کارنامه اولیه اعلام شد و داوطلبان مهلت قانونی لازم را داشتند تا ۱۰۰ رشته مقطع را انتخاب کنند.

معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از افزایش ۳۰ درصدی پذیرش آزمون دستیاری پنجاهم و اعلام نتایج پنجاهمین آزمون دستیاری تخصصی خبر داد.

به گفته وی، کسانی که در تکمیل ظرفیت پذیرفته می‌شوند، نمره آنها از نفر آخر پذیرفته شده در آن رشته کمتر نخواهد بود؛ در واقع مرحله تکمیل ظرفیت برای رفع نیاز کشور است و باید از دستیاران بومی برای ارائه خدمت در مناطق محروم استفاده شود. 

  هویت و ایمان هدف کار تربیتی در رشد و تعالی دانش‌آموزان

معاون آموزشی وزیر بهداشت با اشاره به کمبود پزشک متخصص در مناطق محروم، بیان کرد: هزار نفر دستیار در مرحله تکمیل ظرفیت بر اساس رشته‌های مورد نیاز با اولویت مناطق بومی پذیرفته خواهند شد. 

باقری‌فرد تصریح کرد: با توجه به زیرساخت‌های دانشگاه‌ها، وزارت بهداشت بر اساس نیاز کشور ظرفیت دستیاری را در هر سال افزایش می‌دهد، به طوری که امسال حدود ۳۰ درصد افزایش ظرفیت دستیاری خواهیم داشت که ۳۰۰ نفر در مرحله اول و ۱۰۰۰ نفر در مرحله تکمیل ظرفیت با اولویت مناطق محروم و بومی‌گزینی ظرفیت داده خواهند شد. 

معاون آموزشی وزیر بهداشت با اشاره به درخواست محدودی از پزشکان در خصوص ایجاد فرصت مجدد برای ثبت نام، خاطرنشان کرد: ما امسال همانند سال‌های گذشته علاوه بر مرحله اول، دو بازه زمانی دیگر را نیز برای انتخاب رشته افرادی که از ثبت نام جامانده بودند، اعلام کردیم و در اواخر تیر ماه نیز سایت سنجش بسته شد، چون دستیاران باید مطابق نظام آموزشی در اول مهر ماه در بیمارستان‌ها حضور داشته باشند تا نظام آموزشی_درمانی کشور مختل نشود.

وی افزود: فرصت قانونی انتخاب رشته به اتمام رسیده و نتایج آزمون دستیاری در هفته اول شهریور ماه اعلام خواهد شد و بلافاصله پس از آن مرحله تکمیل ظرفیت با اولویت مناطق محروم از طریق بومی‌گزینی انجام می‌شود.